| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
pidzam-ka Duńczyk [VABANK]

|
Wysłany: 13 września 2008 ~ 23:02 Temat postu: "Mam talent" |
|
|
Ruszył najnowszy program rozrywkowy TVNu - "Mam talent"
emisja: sobota, godz. 20.30
strona programu: http://mamtalent.plejada.pl/
Wylansuje prawdziwe talenty czy będzie kolejnym "Cyrkiem z gwiazdami"?? _________________ I nawet jeśli trzeba będzie trwać / Przez cały rok bez wiary w lepszy stan
I nawet jeśli dobro jest jak zło / To nie wyzbędę się nadziei w niemożliwą moc
"Moje koleżanki... z mojego fanklubu..." ---> SFPM  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
 |
Natha Kwinto [VABANK]

|
Wysłany: 14 września 2008 ~ 11:58 Temat postu: |
|
|
Oglądałam to wczoraj i jakoś nie powaliła mnie na kolana ta Klaudia Kulawik - wg mnie zaśpiewała normalnie, ma ładny głos ale nie żeby mnie jakoś szczególnie powaliła.
Napewno plusem jest jury i ich teksty, a ogólnie dobra rozrywka na sobotni wieczór. _________________

Ostatnio zmieniony przez Natha dnia 14 września 2008 ~ 12:13, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
paati Pershing [13 POSTERUNEK]

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Natha Kwinto [VABANK]

|
Wysłany: 14 września 2008 ~ 12:11 Temat postu: |
|
|
A ja za to zdębiałam dosłownie jak zobaczyłam...Karolinę Wajdę z tym kucykiem...
I te zdecydowane gongi jury na nie, bez żadnych komentarzy....po co ona tam polazła  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Magdolińska Duńczyk [VABANK]

Wiek: 17 Płeć:  Doł.: 28 marca 2008 Posty: 4510 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: 14 września 2008 ~ 12:20 Temat postu: |
|
|
Ja też się bardzo na Wajdę zdziwiłam. Pierwsza reakcja: Co ona tu robi? I o co chodziło z tym kucykiem? _________________

Avki z fanpop.com |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ice94 Jędruś Pyzdra [JANOSIK]
|
Wysłany: 14 września 2008 ~ 12:32 Temat postu: |
|
|
| Cytat: |
| Oglądałam to wczoraj i jakoś nie powaliła mnie na kolana ta Klaudia Kulawik - wg mnie zaśpiewała normalnie, ma ładny głos ale nie żeby mnie jakoś szczególnie powaliła. |
ja oglądałam już na plejadzie, jak śpiewała, ale też mnie to nie powala...
Program moim zdaniem super. Najlepsi byli ci od autostrady .
I Maryla Rodowicz . Ale ten gość naprawdę wyglądał jak Maryla. I fajnie śpiewał .
A zatkało mnie jak byli ci od akrobatyki-coś niesamowitego, normalnie siedziałam z otwartymi ustami (:. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 14 września 2008 ~ 12:45 Temat postu: |
|
|
Zdecydowanire autostrada była najlepsza. Śmiałyśmy się z koleżanką tak, że mało jej siostry nie obudziłyśmy.  _________________

Avki z fanpop.com |
|
| Powrót do góry |
|
 |
eLCia Posterunkowy Cezary [13 POSTERUNEK]

Doł.: 09 grudnia 2006 Posty: 1060
|
Wysłany: 14 września 2008 ~ 12:56 Temat postu: |
|
|
Klaudia śpiewała normalnie? 11-latka z takim głosem? No cóż, ja się z tym jeszcze nie spotkałam, ale może wy miałyście styczność z tak genialnie śpiewającymi dziećmi
poza tym akrobaci byli świetni, niesamowity był ich pokaz  _________________
    |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 14 września 2008 ~ 12:58 Temat postu: |
|
|
ja tylko kawałek widziałam akrobatów. Ale chłopak z kulką był fajny.  _________________

Avki z fanpop.com |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 14 września 2008 ~ 13:00 Temat postu: |
|
|
| eLCia napisał: |
Klaudia śpiewała normalnie? 11-latka z takim głosem? No cóż, ja się z tym jeszcze nie spotkałam, ale może wy miałyście styczność z tak genialnie śpiewającymi dziećmi
poza tym akrobaci byli świetni, niesamowity był ich pokaz  |
nie nie, nie śpiewała normalnie. miała niesamowity głos, jak na 11-latkę. ale mnie to po prostu nie powaliło... no, nic nie poradzę.
| Zdecydowanire autostrada była najlepsza. Śmiałyśmy się z koleżanką tak, że mało jej siostry nie obudziłyśmy. |
choreografia to istne dzieło sztuki  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
olkashrek Kramer [VABANK]

|
Wysłany: 14 września 2008 ~ 13:07 Temat postu: |
|
|
| eLCia napisał: |
poza tym akrobaci byli świetni, niesamowity był ich pokaz  |
Widocznie taki głos to nic szczególnego, za to głos Dody - to jest dopiero coś Każdy głupi potrafi zaśpiewac tak Niemena, ale już piosenki Dody to wyższa szkoła jazdy... _________________
www.teatrikon.org.pl
http://ciasteczkowekrolestwo.blogspot.com/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 14 września 2008 ~ 13:09 Temat postu: |
|
|
| choreografia to istne dzieło sztuki |
zdecydowanie  _________________

Avki z fanpop.com |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 14 września 2008 ~ 13:13 Temat postu: |
|
|
| Widocznie taki głos to nic szczególnego, za to głos Dody - to jest dopiero coś Każdy głupi potrafi zaśpiewac tak Niemena, ale już piosenki Dody to wyższa szkoła jazdy... |
Nie uważasz, że trochę przesadzasz? Czy ja powiedziałam, że każdy głupi potrafi zaśpiewać tak Niemena? Albo, co gorsze, że "głos Dody to dopiero coś"? Nie, bo tak nie uważam i nie rozumiem twojej ironii. Mam prawo do własnego zdania, nie uważasz? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
punena Frania Maj [NIANIA]

|
Wysłany: 14 września 2008 ~ 13:14 Temat postu: |
|
|
JA z otwarta buzia ogladałąm tych 2 chłopaków w samych gatkach i nie dlatego, że byli w samych gatkach ale to zrobili to mnie wbiło w fotel, są niesamowici!! A to ze wystepuja w samych gatkach tylko na '+'  
chłopak ktory rzaglował kula też był niesamowity ja mialam wrazenie jakby ta kulka była z nim od zawsze... ma chłopak talent
Karolina Wajda... serio nie mam zielonego pojecia co ona tam robiła i kto ja w ogole namówił do tego programu...
Dziewczynka od Niemena... ja płakałam jak ona śpiewała _________________
You can Google it! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
olkashrek Kramer [VABANK]

|
Wysłany: 14 września 2008 ~ 13:18 Temat postu: |
|
|
Owszem, każdy ma prawo do własnego zdania, ja także. Dlatego uważam, że świetnie zaśpiewała, o niebo lepiej od naszych 'gwiazd'. 90% wokalistek w Polsce i nie tylko nie potrafi tak śpiewac jak ona, bo teraz wystarczy tylko odpowiedni program i gotowe. Ja tą małą jestem zachwycona i mam do tego prawo _________________
www.teatrikon.org.pl
http://ciasteczkowekrolestwo.blogspot.com/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 14 września 2008 ~ 13:22 Temat postu: |
|
|
| Ja też uważam, że zaśpiewałą lepiej od niektórych polskich wokalistek. Po prostu nie jestem jej wykonaniem oczarowana. Proszę cię tylko, żebyś nie wkładała w moje usta czegoś, czego nie powiedziałam (w tym wypadku napisałam). Tyle. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 14 września 2008 ~ 13:22 Temat postu: |
|
|
| olkashrek napisał: |
| Owszem, każdy ma prawo do własnego zdania, ja także. Dlatego uważam, że świetnie zaśpiewała, o niebo lepiej od naszych 'gwiazd'. 90% wokalistek w Polsce i nie tylko nie potrafi tak śpiewac jak ona, bo teraz wystarczy tylko odpowiedni program i gotowe. Ja tą małą jestem zachwycona i mam do tego prawo |
tylko własnie chodzi o to ze ona ma 11 lat z jednej strony zycze jej wielkiej karieryy, bo piekeni spiewa i na pewno bedzie jeje sie fantastycznie słucha ale z drugiej przeciez ona jest za mała, zreszta sama mówiła, że najpierw chce skończyc szkołe muzyczna.
Dla mnie Klaudia jest rewelacyjna!!!!  _________________
You can Google it! |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 14 września 2008 ~ 13:23 Temat postu: |
|
|
A ja się zgadzam z tym, co napisała Ola bo tu najpierw Natha napisała, że Klaudia zaśpiewała normalnie, z czym ja się nie zgodziłam. Potem parę osób napisało, że Klaudia ich nie zachwyciła - to Wasze zdanie, a my uważamy inaczej, proste.
Zaśpiewała fenomenalnie i np. ja nie pogardziłabym takim głosem teraz, a co dopiero w wieku jedenastu lat;) _________________
    |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Natha Kwinto [VABANK]

|
Wysłany: 14 września 2008 ~ 14:01 Temat postu: |
|
|
Klaudia ma świetny głos i jak na 11latke to bardzo dobry start. Mnie chodziło jedynie o to, że może spodziewałam się lepszego efektu w tv, bo widziałam już to wcześniej pare razy w necie. A jak by to zaśpiewał 11-latek...a potem ta mutacja głosu...ciekawabym była wykonania w późniejszym wieku.
Ten program ma na celu odkrycie talentu no i tu się zgodzę, Klaudia może być pretendentką do wygranej  _________________

Ostatnio zmieniony przez Natha dnia 14 września 2008 ~ 14:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 14 września 2008 ~ 14:04 Temat postu: |
|
|
| Ten program ma na celu odkrycie talentu no i tu się zgodzę, Klaudia może być pretendentką do wygranej |
Może bedzie wiecej takich dziewczynek, w Stanach kilka takowych było jeśli dobrze pamietam jedna była nawet w DDTVN
Takie dzieci to rodzineczki, niech sie rozwijają a bedziemi miec rewelacyjnych arystów. _________________
You can Google it! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Paula Szerszeń [VINCI]

|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 14 września 2008 ~ 14:05 Temat postu: |
|
|
jakoś zaraz jest powtórka _________________

Avki z fanpop.com |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 14 września 2008 ~ 14:05 Temat postu: |
|
|
Dzisiaj o 15 jest powtórka:P _________________
    |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 14 września 2008 ~ 14:06 Temat postu: |
|
|
| Paula napisał: |
kiedy są powtórki ? bo sobotki wieczór to dla mnie nie najlepsza pora, a ciekawa jestem ;P |
jesli dobrze pamietam za godzine jest powtórka, tzn o 15 ale lepiej sprawdz sobie w programie _________________
You can Google it! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
emi Komisarz Ryba [KILER]

|
Wysłany: 14 września 2008 ~ 14:10 Temat postu: |
|
|
Dla mnie Klaudia zaśpiewała fenomenalnie
Piosenka Niemena jest niezwykle trudna...a ta 11letnia dziewczynka ma rewelacyjny głos i wiele osób dorosłych może pomarzyć o takim
Życzę jej żeby się rozwijała muzycznie bo ma ogromny talent
I ona jest dla mnie nr 1 w tym odcinku
Świetni byli tez akrobaci Ich pokaz był na prawdę zdumiewający
a i na stronie mozna zobaczyc wystepy z 1 odc:
http://mamtalent.plejada.pl/108,4298,1,0,1_odcinek_mam_talent,wideo_detal.html _________________
      |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Natha Kwinto [VABANK]

|
Wysłany: 14 września 2008 ~ 14:21 Temat postu: |
|
|
Mnie się strasznie podoba fabuła tego programu bo nie ma żadnych ograniczeń, ale i tak odkrycie tego talentu w głównej mierze jest skierowane na talenty śpiewające.
Mnie się strasznie podobała Bianca Ryan z amerykańskiej wersji. A ta mała co była w ddtvn Connie Talbot jest z brytyjskiej wersji, ona dostała się do finału ale wtedy wygrał ten śpiewak operowy. Albo teraz z tego roku już z innej dziedziny z tańca - George Simpson.
Widziałam też jakąś wersje chyba ze Szwecji - też wygrała ze śpiewem Zara Larsson.
I to wygrywają same młodziutkie nastoletnie talenty.
Swoją drogą ja tam bardzo lubie oglądać takie momenty gdzie ktoś naprawdę pokazuje, że ma jakiś niesamowity talent w śpiewe, w tańcu i odrazu widać, spośród tłumu innych uczestników jakiś programów, że wygra ta czy ta osoba   _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Iza Waluś Kwiczoł [JANOSIK]

|
Wysłany: 14 września 2008 ~ 14:36 Temat postu: |
|
|
| mnie powalił chłopak z kulą i dwaj akrobaci. a występ Klaudii zepsuł koszmarny podkład muzyczny , no ale głos ma ;] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Neverka Siostra Basen [DALEKO OD NOSZY]

|
Wysłany: 14 września 2008 ~ 14:38 Temat postu: |
|
|
| Natha napisał: |
| Mnie się strasznie podobała Bianca Ryan z amerykańskiej wersji. A ta mała co była w ddtvn Connie Talbot jest z brytyjskiej wersji, ona dostała się do finału ale wtedy wygrał ten śpiewak operowy. |
Dokładnie, one mnie zachwyciły - Klaudia nie. _________________
     |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 14 września 2008 ~ 14:49 Temat postu: |
|
|
| Neverka napisał: |
| Natha napisał: |
| Mnie się strasznie podobała Bianca Ryan z amerykańskiej wersji. A ta mała co była w ddtvn Connie Talbot jest z brytyjskiej wersji, ona dostała się do finału ale wtedy wygrał ten śpiewak operowy. |
Dokładnie, one mnie zachwyciły - Klaudia nie. |
Jesteśmy w Polsce  _________________
    |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wiola Komisarz Zawada [KRYMINALNI]

|
Wysłany: 14 września 2008 ~ 14:52 Temat postu: |
|
|
a ja cały czas czekam jeszcze na pana,który grał na paprotkach moze w nastepnym odcinku?
klaudia...fajny głosik, ma talent - to na pewno, mnie wzruszyła jej wrażliwość.. ale jednak najwieksze wrazenie wywarł na mnie duet akrobatyczny... genialnie _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|