| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ol@ Pawlak [SAMI SWOI]
Doł.: 26 listopada 2006 Posty: 404
|
Wysłany: 31 lipca 2008 ~ 18:31 Temat postu: Sezon 4. |
|
|
Ja obstawiam, że w Londynie będzie seks. Londyn bez seksu to jak Kości bez Brennan .
A poza tym, ciekawie będzie z Angelą. Zainteresowała mnie wzmianka o jej ex, która się pojawi w serialu.
Na dodatek zakończenie sprawy Grabarza, mrrrrrrrrrr! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
 |
Lianna Topor [OFICER]

Doł.: 29 listopada 2006 Posty: 3692
|
Wysłany: 31 lipca 2008 ~ 19:39 Temat postu: |
|
|
A ja obstawiam, że sexu nie będzie:P a to, co mówi producent, o Brennan i Boothu w jednym łóżku nago, to będzie coś "przypadkowego". Bo myślę, że jakby chodziło o sex, to by nie mówił, że będą razem w łóżku nago, tylko że będzie sex albo do czegoś między nimi dojdzie. Poza tym obawiam się, że to może być sen albo marzenie, bo Hart Hanson powiedział ostatnio w jakimś wywiadzie, że wszyscy czekają, aż dojdzie do czegoś między Brennan a Boothem, więc on chce to przeciągnąć maksymalnie, a dobrym sposobem złagodzenia napięcia widzów jest pokazanie czegoś we śnie. Ale oczywiście mam nadzieję, że będzie sex prawdziwy i to jak najszybciej:P
I nie mogę doczekać się rozwiązania sprawy Grabaża:P i całej ten sytuacji z kwadratem Angela- Hodgins- zaginiony mąż- powracająca exdziewczyna:p a i zakochany Sweets:P to będzie śmieszne:P _________________
      |
|
| Powrót do góry |
|
 |
emi Komisarz Ryba [KILER]

|
Wysłany: 31 lipca 2008 ~ 19:55 Temat postu: |
|
|
ja tez jestem tego wszystkiego strasznie ciekawa i już sie nie mogę doczekać  _________________
      |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MadziaMadziara Rysio Lubicz [KLAN]

|
Wysłany: 01 sierpnia 2008 ~ 00:06 Temat postu: |
|
|
Co to wypowiedzi Lianny mam podobne poglądy;D.
Jednak również producenci zapewniają że w 4 sezonie będzie więcej zbliżeń między Brennan a Bothem i nie tylko:P. Sam David wypowiadał się że Booth będzie miał na uwadze Brennan może w tym sezonie upewni się że ją Kocha:) i coś się rozwinie chodzą też plotki że w 6 odcinku dojdzie do pocałunku więc coś się wydarzy, ale chyba za szybko żeby już zdradzać że będą razem w łóżku... coś to podejrzane. Chodź nie ukrywam że chciałabym razem ich zobaczyć:P
No i oczywiście sprawa z Grabarzem i Ange;D
I ten nasz Sweets:P _________________
"Z Antropologicznego punktu widzenia" ;D |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lena Boczek [ŚWIAT WG KIEPSKICH]

|
Wysłany: 02 sierpnia 2008 ~ 00:12 Temat postu: |
|
|
Do emisji pozostały 32 dni! To już całkiem niedługo...więc można już rzeczywiście zacząć odliczanie Fajnie, że będzie można znów się wkręcić w ten świat Zmienił się chyba dzień tygodnia, w którym będą pojawiały się nowe odcinki ale pewnie szybko się przyzwyczaję. Mam tylko nadzieje, żę będzie mi pasował plan zajęć  _________________ Święta Rito od Rzeczy Niemożliwych
Uczyń bym umarła od razu a nie codziennie
I po trochu ... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lianna Topor [OFICER]

|
Wysłany: 09 sierpnia 2008 ~ 10:50 Temat postu: |
|
|
AAAAAAAAAAAAA kto czytał spoiler na stronie www.bones.xt.pl?? Brennan chce, aby Booth był ojcem jej dziecka!!!! AAAA:P _________________
      |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Inka Grand [OFICER]

|
Wysłany: 09 sierpnia 2008 ~ 11:03 Temat postu: |
|
|
Coooo? No prosze, tego to się nie spodziewałam. Wygląda na to, że 4. seria będzie bardziej szokująca niż myślałam.
Ale kurde, przez te spoilery coraz trudniej mi wytrzymać do emisji.  _________________
    |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 09 sierpnia 2008 ~ 11:43 Temat postu: |
|
|
Ha ha ha. Dobre No cóż Brennan wyglądała z małym Andy'm naprawdę fajnie a Booth sam ją zachęcał żeby nie czekała długo z decyzją o zostaniu mamą bo przecież nie ma "aż tak dużo czasu". Pozatym pewnie Brenn uważa, że Booth jest idealnym kandydatem - z antropologicznego punktu widzenia....  _________________ Święta Rito od Rzeczy Niemożliwych
I po trochu ... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MadziaMadziara Rysio Lubicz [KLAN]

|
Wysłany: 09 sierpnia 2008 ~ 12:57 Temat postu: |
|
|
Łoł...
Widać będzie się działo.
Chyba Booth się zgodzi skoro producenci zapewnią też że będą razem w łóżku nago;P.Tylko czekać na Brennan z wózeczkiem;)
^^
Jeszcze 24 dni do 4 sezonu, a napięcie rośniieee;D _________________
"Z Antropologicznego punktu widzenia" ;D |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Carolinca Porucznik Borewicz [07 ZGŁOŚ SIĘ]

|
Wysłany: 09 sierpnia 2008 ~ 13:00 Temat postu: |
|
|
nie no dziecko to pewnie conajmniej w 5 sezonie
Z antropologicznego punktu widzenia to Booth jest idealnym kandydatem na ojca  _________________

Damon Team Neal Team Chuck Team
GG | tVD | Californication | 90210 | Pretty Little Liars | White Collar | SKINS | True Blood | Bones | House MD | Glee | SATC | Prison Break | GA | Fringe |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lianna Topor [OFICER]

|
Wysłany: 09 sierpnia 2008 ~ 13:10 Temat postu: |
|
|
doskonale zbudowany samiec alfa:P Ale nie jest powiedziane, że będzie miała dziecko, tylko że zdecyduje, że chce, aby Booth był ojcem jej dziecka.
Ja już sobie wyobrażam scenę, jak Brennan przychodzi i swoim naukowym tonem zaczyna wyjaśniać, że chce, aby on był ojcem jej dziecka, bo się doskonale nadaje z antropologicznego punktu widzenia, a ona chce dziecku zapewnić dobre geny:P ale nie sądzę, aby Booth się zgodził, to nie w jego stylu:P on już ma jedno dziecko z którym nie może mieszkać i ma go na "dochodzenie". _________________
      |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 09 sierpnia 2008 ~ 13:15 Temat postu: |
|
|
powie mu po czym się na niego rzuci i będzie seksik jaki nam się nie śnił a mi sie wydaje, że to może powiedzieć w tym lozku co beda kolo siebie leżeć jak go zobaczy całego gołego  _________________

GG | tVD | Californication | 90210 | Pretty Little Liars | White Collar | SKINS | True Blood | Bones | House MD | Glee | SATC | Prison Break | GA | Fringe |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Malvina @admin

Doł.: 24 listopada 2006 Posty: 1699
|
Wysłany: 09 sierpnia 2008 ~ 13:16 Temat postu: |
|
|
Nieee, to nie może być tak, że ona mu powie, że chce z nim dziecko to będzie na pewno nie na poważnie ;D
Chociaż scenę, którą opisała Karolina widzę a najdrobniejszych szczegółach, to tak pasuje do Brennan  _________________ Arteffact. Webdesign i fotografia. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 09 sierpnia 2008 ~ 13:19 Temat postu: |
|
|
Booth na te naukowe wyjaśnienia Brenn zawsze reaguje alergicznie i opowiada o tym co liczy się dla niego, czyli o: magii, cudach, spojrzeniach i tym "czymś", czego nie da się zmierzyć w laboratorium... _________________ Święta Rito od Rzeczy Niemożliwych
I po trochu ... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Malvina @admin

|
Wysłany: 09 sierpnia 2008 ~ 13:21 Temat postu: |
|
|
Gdyby nie to, że ma zasady i nie chce kolejnego nieślubnego dziecka, to pewnie by się zgodził, pod warunkiem robienia dziecka w naturalny sposób  _________________ Arteffact. Webdesign i fotografia. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Natha Kwinto [VABANK]

|
Wysłany: 09 sierpnia 2008 ~ 13:21 Temat postu: |
|
|
Ooo i już mi się to podoba...  Od dzisiaj moje postanowienie to w miare moich mozliwości "przejśc" przez 3 serie a 4 obowiązkowo będę ściagac   _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Malvina @admin

|
Wysłany: 09 sierpnia 2008 ~ 13:26 Temat postu: |
|
|
Przez 3 serię się nie przechodzi. Ona ma tylko 15 odcinków, więc najlepiej się ją połyka w całości  _________________ Arteffact. Webdesign i fotografia. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lianna Topor [OFICER]

|
Wysłany: 09 sierpnia 2008 ~ 13:30 Temat postu: |
|
|
| lena napisał: |
Booth na te naukowe wyjaśnienia Brenn zawsze reaguje alergicznie i opowiada o tym co liczy się dla niego, czyli o: magii, cudach, spojrzeniach i tym "czymś", czego nie da się zmierzyć w laboratorium... |
oj tak tak:)
najlepsze było jak on tam opowiada że sex to cud i dwie osoby stają się jednością a Brennan "to niemożliwe z fizycznego punktu widzenia aby dwie osoby zajmowały tą samą przestrzeń"- padłam wtedy:P
ale między nimi to jest właśnie taka magia, cuda, spojrzenia...<serduszka> tylko oboje ćwoki tego nie dostrzegają:P
ale Booth się na pewno nie zgodzi na dziecko, chyba że najpierw wezmą ślub:P _________________
      |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Malvina @admin

|
Wysłany: 09 sierpnia 2008 ~ 13:36 Temat postu: |
|
|
[quote="Lianna"]
| lena napisał: |
| ale Booth się na pewno nie zgodzi na dziecko, chyba że najpierw wezmą ślub:P |
A Brennan się nie zgodzi na ślub, i tyle było dzieci ... chyba, że go upije i wykorzysta  _________________ Arteffact. Webdesign i fotografia. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 09 sierpnia 2008 ~ 13:38 Temat postu: |
|
|
Pamiętam też teksty: "crappy sex" i "real thing"... ale z Brennan to napewno nie byłby crappy sex bo jak sama zapewniała jest bardzo dobra w łóżku choć Booth nie miał dotąd bezpośredniej wiedzy na ten temat;)
| Lianna napisał: |
| ale Booth się na pewno nie zgodzi na dziecko, chyba że najpierw wezmą ślub:P |
Do czego z kolei trudno będzie namówić Brennan  _________________ Święta Rito od Rzeczy Niemożliwych
I po trochu ... |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 09 sierpnia 2008 ~ 13:45 Temat postu: |
|
|
co może stać się w 10 serii ;D hahaha
Nie no albo ona to powie Angeli i na tym się skończy. Co najwyżej Angie może ją potem namawiać, żeby była z Boothem. _________________

|
| Powrót do góry |
|
 |
Malvina @admin

|
Wysłany: 09 sierpnia 2008 ~ 13:49 Temat postu: |
|
|
| Carolinca napisał: |
| Nie no albo ona to powie Angeli i na tym się skończy. |
Angela jak się dowie, to raczej zacznie działać  _________________ Arteffact. Webdesign i fotografia. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lianna Topor [OFICER]

|
Wysłany: 09 sierpnia 2008 ~ 13:50 Temat postu: |
|
|
albo może być tak, że Booth jej zapyta, że jeśli miałaby mieć dziecko, to kogo wybrałaby na jego ojca:P _________________
      |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 09 sierpnia 2008 ~ 13:50 Temat postu: |
|
|
no to abnkowe, ale mysle że nie powie Boothowi o tym co powiedziała Brenn, raczej na bank nie powie bo lojalna jest
A w ogole to ja nie chce zeby mój Hodgins był z Cam!!!  _________________

|
| Powrót do góry |
|
 |
Lianna Topor [OFICER]

|
Wysłany: 09 sierpnia 2008 ~ 13:53 Temat postu: |
|
|
Kurde to że Hodgins będzie z Cam jest niestety prawdopodobne. Bo Cam ma być z byłym facetem Angeli, a nie sądzę, aby oprócz jej męża i exlaski wrócił jeszcze jakiś facet. a Angela może puścić Hodginsa w trąbę i on wpadnie w ramiona Cam żeby się pocieszyć:P to mogłoby być ciekawe, aczkolwiek finalnie Angela i Hodgins muszą być razem. _________________
      |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Malvina @admin

|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 09 sierpnia 2008 ~ 13:57 Temat postu: |
|
|
No muszą, bo oni do siebie pasują, a kurde Cam to co? Mowcie co chcecie no nie pasuje do Hodginsa w ogole Dla mnie Cam jest troche taka rozmemłana Schematyczna. _________________

|
| Powrót do góry |
|
 |
Lianna Topor [OFICER]

|
Wysłany: 09 sierpnia 2008 ~ 13:59 Temat postu: |
|
|
Hodgins jest romantyczny (miłość, ślub, dzieci) a Cam taka tylko sex i przyjemność cielesna. aczkolwiek bardzo lubię Cam, ale totalnie nie pasuje do Jacka.
ale już wolę Cam i Hodginsa niż Cam i Bootha;p _________________
      |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 09 sierpnia 2008 ~ 14:03 Temat postu: |
|
|
Ja jakoś nigdy nie przepadałam za Cam - po 15 odcinku 3 serii podziwialam grę tej aktorki ale sama postać jakoś mnie specjalnie nie urzekła a do Jacka nie pasuje mi w ogóle... _________________ Święta Rito od Rzeczy Niemożliwych
I po trochu ... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Malvina @admin

|
Wysłany: 09 sierpnia 2008 ~ 14:07 Temat postu: |
|
|
Pasować to nie pasują, fakt, ale Cam bardzo lubię. Jest konkretna, wie czego chce i twardo stąpa po ziemi. _________________ Arteffact. Webdesign i fotografia. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|